Leverandører

Vi forhandler følgende fabrikater:
(klik på logo for link til fabrikant)

Tysk renserimaskinefabrikat, der har produceret maskiner lige siden 1945. Anvendt over hele verden og kendt for den usædvanlig høje kvalitet af deres maskiner til rens af både alm. garderobetøj og tung industrirens (arbejdstøj, valkning, affedtning huder).

Maskinstørrelser fra 12 til 200 kg kapacitet, til alle moderne rensevæsker. Har vi forhandlet og serviceret i mere end 25 år.

Endnu et tysk familieforetagende, der i årtier har været førstevalget for renserier der ønsker en letbetjent, uopslidelig pakkeløsning til foliering af hængende konfektion. Tilbyder også andre indpakningsløsninger heriblandt vinkelsvejsere til fladvask m.v.

Har BENDSEN A/S forhandlet siden 1994 og nogle af de første maskiner er fortsat i drift.

VEIT producerer bl.a. finishudstyr til efterbehandling (glatning) af tekstiler efter rens og vask. Endvidere siden Corona pandemiens opdagelse tillige udstyr til luftrensning og eliminering af bakterier og virus i luften. 3. generations familievirksomhed beliggende i Landsberg Tyskland.

Har vi forhandlet og serviceret i mere end 25 år.


Miele ved de fleste hvad står for. Derfor er dette også vores førstevalg, når tingene skal passe sammen. At Miele har et komplet industriprogram af vaskemaskiner og tørretumblere op til 32 kg kapacitet er ikke alle bekendt. Skal vi passe ekstra godt på særlige tekstiler, som i eks. vådrenseprocesser, eller skal der garanteres for højeste hygiejnesikkerhed, så må vi foreslå Miele.

Nordtysk virksomhed, der udvikler og producerer innovative og miljørigtige specialprodukter til rengøring og efterbehandling af beklædning, tekstiler og skind. Har igennem virksomhedens mere end 130 årige historie hjulpet renserier og vaskerier over hele verden til at optimere arbejdsprocesser og sikre skånsom behandling af fibre og farver. Büfa har vi repræsenteret siden 1998.

MEVO har været vores primære bøjle- og indpakningsfolie-leverandør siden 1998 og er absolut europas førende trådbøjleproducent. Al produktion foregår på egne fabrikker i naturskønne Schwarzenberg, Østrig.