Om os

OM OS

Bendsen Tekstilplejesystemer A/S er en handels- og servicevirksomhed med ingeniørbaggrund, der er specialiseret indenfor indretning og procesoptimering af professionelle renserier og vaskerier. Vi repræsenterer nogle af verdens førende maskinproducenter indenfor renseri- og vaskeriteknologi samt efterbehandling af tekstiler. Service- og vedligeholdelsesopgaver af forhandlet udstyr forestår vi selv med egne medarbejdere for at sikre den foreskrevne, hurtigste og billigste løsning for vore kunder. At vi har gjort det i mere end 25 år, med de samme fantastiske tyske maskinproducenter, er den bedste garanti vi kan give på at sikre dig support, service og originale reservedele langt ind i fremtiden.

.

HVORFOR VÆLGE OS?


  • Det giver dig tryghed at handle med en virksomhed, der i mere end 25 år har leveret og præsteret uden slinger.

  • Du vil have sikkerhed for at du bliver tilbudt en vare eller et produkt af meget høj teknologisk kvalitet (og oftest "Made in Germany").

  • Du vil have kompetent rådgivning.

  • Du vil have sikkerhed for reservedelsforsyning og service på den leverede vare i mange år frem.

  • Du ønsker en leverandør, der også selv tager ansvar for påkrævede og nødvendige serviceopgaver og derfor varetager og udfører dem under egen organisation (ikke overladt trediemand eller virksomhed).

VORES LEVERANDØRER: