Skjortefinishere

SKJORTEFINISH

VEIT SF26 Premium


Topmodellen af blæsefinishere. Ekstrem hurtig tørretid og automatisk afbrydelse af tørreproces når skjorten er tør (med restfugtighedsstyring - option). Alle indstillinger foregår på maskinens touch-betjeningspanel. Yderst støjsvag. Læs mere her.

VEIT 8319 skjorte/kittelfinisher


Modellen mange starter skjorteservice op med og aldrig vil skille sig af med igen. Når 30 skjorter i timen ikke længere er tilstrækkelig og der er tilkøbt en hurtigere model, tjener denne stadig et formål ved sin alsidighed også som eks. kittelfinisher. Trods sin enkle opbygning og fordelagtige pris overrasker den med et fremragende finishresultat, Den typiske VEIT kvalitet sikrer anvendelse, fuldt udlastet, i mange mange år.

VEIT FS 10, FS15 og FS20

Skjorte sammenlægningsborde


At lægge skjorter sammen og pakke dem i pose er en fordyrende proces, der også ødelægger lidt af den flotte finish. Er det en service man ønsker at tilbyde, eller er nødt til at tilbyde, kan investeringen i en sammenlægningsautomat hurtig være tjent ind. Se anvendelsesvideo her.

...fordi det rimer på sejt

VEIT skriver en lang historie når det kommer til produktion af skjortefinishere og tilbyder idag et komplet program af udstyr indenfor begge teknologier - blæsetørring og presning - og til alle øvrige arbejdsprocesser. Afhængig af model kan opnås procestider på helt op til 50 skjorter i timen, for én operatør.

VEIT 8900 skjortepresse


Presser skjorterne på front og ryg, og blæsetørrer ærmer. Som option fås pressejern til manchetfolder. Særdeles populær på asiatiske og nordamerikanske kontinent, hvor der ønskes det mere stivede look. Ikke egnet til mørke skjorter (glanseffekt) og skjorter med applikationer.

VEIT 8905 krave-/manchetpresse


Kraver og manchetter er mange lag stof, der ikke kan lufttørres på 30 sekunder som den øvrige skjorte kan. Derfor, og for at formgive disse synlige steder, anvendes en krave-/manchetpresse når finishkvaliteten skal være i top. Optager minimal plads. Fås damp- eller elektrisk opvarmet.

VORES SERVICE

DET SKAL BETALE SIG


Alt for mange sætter deres pris efter hvad andre tager og glemmer helt deres egen "pris". Vi hjælper dig med at regne ud om det er en god forretning, og, i givet fald, med hvilket udstyr du rammer dit optimum. Vi har solgt, installeret og vedligeholdt mange skjortemaskiner i mere end 20 år og ved hvad det koster i drift og vedligehold.