Presseudstyr

PRESSEUDSTYR

...fordi det rimer på sejt

VEIT 8920 Fast-Back presse


Topmodellen af singleleg buksepresse, hvor overjern føres lodret ned så der undgås en forskydning af stofferne. VEIT's unikke udformning af underjernet og det specielle belægningssystem, gør det muligt, at behandle ét bukseben i én arbejdsproces uden gennemslag.

VEIT 8910 Universalpresse


Universalpresse med klassisk cirkulær lukning af overjern blot opdateret til et nyt årtusinde.

Generelle kendetegn


  • Indbygget sug og blæs samt dampafgivelse i underjern er standard

  • Manuel fodbetjening med fire funktioner: sug, blæs, underdamp og presning

  • Timerstyring sikrer en systematisk presseproces

  • Valgfrit kan også presses manuelt

  • Knap for lynindstilling af individuel pressetryk fra 0 til 6 bar

  • Det indstøbte varmesystem i pressejernene sikrer excellent temperaturfordeling og sparer op til 25% energi.

VEIT's produktprogram af presser starter med opkøbet af fa. Brisay i Aschaffenburg i 1989, der er specialist indenfor presseudstyr til tekstilproducenter. Den kæmpe ekspertise indenfor presseteknologi benyttes til at udvikle presseudstyr til tekstilpleje, da mange markeder fortsat anvender og sværger til denne teknologi. Presserne bærer alle VEIT's typiske kendetegn: innovation, kvalitet og Made in Germany.

Forme:


Buksepresseform: A: 1.147  B:456  C: 310 mm

Universalform, smal: A: 1.203  B:362  C: 174 mm

Universalform, stor:   A: 1.280  B:398  C: 255 mm

Som tilbehør fås strygejernsholder med sikkerhedsvippe

VEIT 8900 Skjorte- og kokkejakkefinisher


Presser skjorterne på front og ryg, og blæsetørrer ærmer. Som option fås pressejern til manchetfolder. Særdeles populær på asiatiske og nordamerikanske kontinent, hvor der ønskes det mere stivede look. Ikke egnet til mørke skjorter (glanseffekt) og skjorter med applikationer.

VEIT 8940 Dobbeltbensbuksepresse


Vertikalt lukkende dobbeltbenspresse der presser begge bukseben i én arbejdsproces, uden at lave gennemslag pga. den sofistikerede stretchanordning. Randudsugning forhindrer dampkontakt med allerede strøgne partier så deformation undgås. Nem indlæring, produktivitet 40+ per operatør. Kræver tilslutning til ekstern udsugningsturbine.

VEIT 8905 Krave-/manchetpresse


Kraver og manchetter er mange lag stof, der ikke kan lufttørres på 30 sekunder som den øvrige skjorte kan. Derfor, og for at formgive disse synlige steder, anvendes en krave-/manchetpresse når finishkvaliteten skal være i top. Optager minimal plads. Fås damp- eller elektrisk opvarmet.