Detacherpladser

DETACHERPLADSER

...fordi det rimer på sejt

VEIT 7404 Efterdetacherbord


Rustfri stål arbejdsplade. Indbygget udsugning på bordspids og svingarm. Tillige integreret damp- og luftstyreenhed for regulering af mængde i medleverde detacherpistol.

VEIT 7406

Fordetacherkabine


Rustfri stål arbejdsplade og aluminium udsugningshætte med hylde til pletfjerningsmidler. Indbygget belysning og permanentsug. Som standard med vandsprøjtepistol og vandforrådsbeholder.

Detacherbordet er renseriets pletbehandlingssted. Tillader pladsen det, er det optimalt at adskille for- og efterdetacherpladser dels for at holde det snavsede og det rene (rensede) separat, men også for at have korte afstande imellem arbejdsstederne. Forbehandlingsstedet er typisk en kabine med god plads til at brede beklædningsdelen ud. Indbygget permanent udsugning og ordentlig belysning sikrer gode resultater og godt arbejdsmiljø. Kabinen kan forsynes med en separat detacherarm (med separat udsugning) så svært tilgængelige steder kan behandles.


Efterdetacherbordet har til formål og er indrettet til, at kunne fjerne en overset plet uden nødvendigvis at skulle omrense beklædningsdelen.

Tilbehør:

Detaset damppistol med reguleringsboks for damp/luft

Ekstra sprøjtepistol.

Separat svingarm med separat udsugning, der betjenes med fodpedal.

Professionel pletfjerningsserie.

Kan anvendes til såvel vask som til rens.