Finish- og strygeudstyr

FINISH- OG STRYGEUDSTYR

(klik på billeder for mere information)

VEIT's kerneprodukt er finishudstyr til efterbehandling (glatning og formgivning) af tekstiler efter rens og vask samt under/efter selve produktionen af beklædningsdelen. Et så perfekt kvalitetsprodukt, hvor hver en investeret krone giver dig det bedste afkast. Umiskendelig er VEIT på deres altid moderne og enkle designudtryk. Farvevalget udstråler renhed og klarhed og bidrager med dette udtryk i din butik. Højt automatiseret udstyr i æstetisk indpakning som er let at rengøre og vedligeholde.
3. generations familievirksomhed beliggende i Landsberg Tyskland. Har vi forhandlet og serviceret i mere end 25 år.

Generelle kendetegn ved VEIT finishudstyr

Beltdrive


Den patenterede remtrukne drevanordning med elektromotor finder snart anvendelse på det meste af VEIT's finishudstyr. Og det ikke uden grund. Fordelen er, i forhold til de traditionelle trykluftcylindre, at der kan opnås en meget større præcision. Dette er vigtig for ikke at overstrække de moderne, komfortable, men ømfindtlige tekstiler. På buksetoppere, jakkefinishere og skjortemaskiner er netop også de lange trykluftkrævende cylindre erstattet af denne teknologi. Det reducerer derfor også behovet for trykluft.
Fordele:

  • Præcision
  • Levetid
  • Vedligeholdelsesfri
  • Trykluftbesparende

"Qualität" - Made in Germany


Som vi kender det fra vore andre tyske leverandører. Forskellen er mere end bare det ydre. Også her er anvendt kun de bedste komponenter fra nogle af verdens førende producenter af elektronik, pneumatik, ventiler m.v.; ofte også af tysk herkomst. Det giver færre driftsudfald og den glæde vokser kun med årene.

Pulverlakering


På VEIT's eget pulverlakeringsanlæg påføres den utrolig holdbare og rengøringsvenlige forsegling. Farverne bevares og udstyret beskyttes. Derfor bevarer VEIT udstyr det glansfulde og rene udtryk selv efter mange års brug. Derfor en god investering.