Indpakningsmaskiner

INDPAKNING

Vi har forhandlet HAWO's indpakningsmaskiner til foliering af hængende eller sammenlagte tekstiler i mere end 25 år. Det er nogle af de mest simple maskiner i deres generelle opbygning og virkemåde og kan umiddelbart synes sammenlignelige med konkurrerende produkter. Det er de bare langtfra. Dette simple udstyr bliver brugt dagen lang, oftest imens kunden venter, og dér skal det bare virke og være nemt. Det gør HAWO. Endda i rigtig mange år. Eneste nødvendige vedligehold begrænses stort set kun til udskiftning af folierullen, når den er opbrugt, og det finder du ikke en lettere løsning på end HAWO´s.

Erkendelsen af, at der ikke fandtes et bæredygtigt alternativ til plastic, der idag regnes for et af verdens største udfordringer i den grønne omstilling, stillede fa. HAWO  i et dilemma. Enten måtte produktionen af udstyr til indpakning i plastic indstilles, eller der måtte (op)findes et alternativt indpakningsmateriale, der matchede HAWOs kritiske krav til bæredygtighed. Recycled plastic og forskellige såkaldte bioplasttyper imødekom ikke disse krav, da de enten var meget energiintensive, regnskovsbelastende eller transporttunge. Fa. HAWO udviklede deres eget indpakningsmateriale til europa "ORGANIX", der er fuldstændig hjemmekomposterbart og er 100% baseret på affaldsproduktet kartoffelskræller. Læs mere her.

HAWO hp630WS - Vinkelsvejser


Halvautomatisk vinkelsvejser der kan indpakke/forsegle en pakke på maks 60x60 cm på få sekunder. Maks pakkehøjde 30 cm. Højdeindstillelig for god arbejdsergonomi. Nem at flytte imellem arbejdssteder eller "parkere" så plads frigives udenfor brug. Anvender ligeledes impulssvejsemetode (se billedtekst andetsteds her på siden).

HAWO hp500 Tragtsvejser


Kompakt indpakningløsning til liggende varer eks. skjorter, håndklæder, duge m.v. Fås som bordmodel eller som vist her, mobil unit.

INTERESSE ELLER SPØRGSMÅL?


Du ønsker at vide mere om hawo-produkterne eller ønsker et tilbud? Så ring til os eller send os din forespørgsel.

HAWO hp630KST - Folieovertrækning


Klassikeren af dem alle. Den fritstående model hvor folierullen blot hviler på to valser og ikke kræver montering af "grillspyd" eller lignende.

Fås tillige i væghængt udførelse, hvor folierullen ligeledes blot lægges på to valser, der befinder sig under svejsehovedet (i brysthøjde).

Intelligensen sidder bag svejsehovedet


HAWO anvender impulssvejsemetoden. Det betyder, at svejsetråden kun opvarmes, i de millisekunder der skal svejses. Intet standby-forbrug til opvarmning af svejsetråde. Svejsetiden kan indstilles og dermed tilpasses forskellige foliekvaliteter og tykkelser, så du altid får en perfekt svejsning. Krogen hvor bøjlen placeres er hele tiden tilgængelig. Gennemførelse af en svejsecyklus foregår let og ergonomisk.