Strygeenheder

STRYGEENHEDER

...fordi det rimer på sejt

VEIT HP2003


Masterchef højtryksdampstrygejern udviklet til VEIT koldstrygeteknik, hvor dampskjoldet beskytter hånden mod varm damp, når der arbejdes med blæs. Dampknap integreret i håndtag.

  • 1250 W varmelegeme, hurtig opvarmning og fastholdelse af temperatur ved uregelmæssig dampkvalitet.
  • Nøjagtig elektronisk temperaturstyring (±2°C).
  • Dampskjold beskytter mod forbrænding
  • Trykknap for dampafgivning integreret i håndtag, sikkert og ergonomisk greb

Det mindste af det hele og måske det vigtigste når du tænker på dine medarbejderes ve og vel. Det værktøj der konstant er i bevægelse, derhen hvor noget skal glattes, hele dagen lang. Her giver det absolut mindst mening at spare på udstyret. Her på siden et lille udvalg af de mest populære enheder. Arbejder du indenfor skrædderfaget eller søger noget specielt så kig nærmere på VEIT's hjemmeside.

VEIT 2129


Prisbillig højtryksdampstrygejern med god ergonomi og temperaturstyring integreret i jernet. Fås både med runde VEIT multistik eller det firkantede stik mange andre fabrikanter anvender.

VEIT 2157 Håndfinisher


Det meget populære ministrygejern der er balanceret til at give god ergonomi når der stryges i det lodrette plan. Ideelt til "touch-up" ved strygestationer, jakke- og skjortefinishere. Ministrygejernet kan også, monteret på mobil dampstation, anvendes i "marken", når der hænges gardiner op, udpakkes og opbøjles beklædning. I Tyskland anvendes jernet i stor stil af bilfabrikkerne til efterbehandling af tekstile beklædninger. Ved ugunstig dampkvalitet kan det være nødvendig med en dampeftervarmer tilsluttet foran jernet.

Tilbehør