Vaske_Rensemidler

Hjælpemidler til vask og rens

Vores produktprogram fra BÜFA er meget omfattende. Kontakt os for at tilbyde dig den optimale løsning til din opgave.

NIR: Nationale Infektionshygiejniske Retningslinjer - Statens Seruminstitut.

RKI: Robert Koch Instituttet - tysk forbundsinstitution med ansvar for kontrol og forebyggelse af sygdom.

VAH: Verbund für Angewandte Hygiene. Tysklands foretrukne autoritet indenfor kvalitetssikring af profylaktisk desinfektion. Udarbejder producent-uafhængige desinfektionsmiddellister som standardreferencer til desinfektion af medicinske og ikke-medicinske indretninger og hjælpemidler.

Fa. BÜFA i Oldenburg, Tyskland har siden grundlæggelsen i 1883 produceret innovativ specialkemi indenfor rengøring med hovedvægten på hjælpemidler til vask og rens. Netop indenfor professionel rens af tekstiler løses nogle af de mest krævende opgaver fordi der her er tale om meget komplicerede tøjkonfektioner med blandinger af forskellige materialer og farver, tilmed ofte påført yderligere applikationer. Og det er også indenfor tekstilrens vi møder de mest ømfindtlige og sarte naturmaterialer som silke, uld, pels og skind. Det kræver specialviden og det kræver specialkemi at behandle og vedligeholde disse. Begge dele leverer vi fra én hånd med hjælp fra vores førende specialister, vores leverandører.


Ved at vælge en tysk virksomhed og tyske produkter er vi sikret produkter der lever op til tyske standarder og lovgivning, der regnes for værende de mest restriktive når det kommer til arbejdssikkerhed og miljøbeskyttelse.


BÜFA beskæftiger idag godt 500 medarbejdere og har været repræsenteret på det danske marked siden 1958. Vi har forhandlet BÜFA siden 1998 og har derfor et bredt kendskab til produktsortiment og anvendelse.