Vask/Tør/Vådrens

VASKEMASKINER / TØRRETUMBLERE / VÅDRENSEANLÆG

Vi skræddersyer vaskeløsninger til...

MIELE WetCare®


Vådrens kan ikke længere betragtes som noget nyt og revolutionerende. Faktisk er det over 25 år siden, at MIELE som pionererne præsenterede vådrens til behandling af ikke-vaskbar garderobe. I dag ved vi, at med det rette udstyr og de meget afgørende specialsæber - foruden den rette fagkundskab - kan stort set alle tekstiler behandles i vand. Vådrens er dog helt specielle konceptløsninger der udover selve vådrensanlægget og den nødvendige fagkundskab også kræver specialudstyr til efterbehandling. Dette udstyr råder professionelle renserier typisk over, hvorfor denne "renseteknologi" primært finder anvendelse her.


Vi i firma BENDSEN har siden 1996 beskæftiget os indgående med vådrens og har derfor en stor ekspertise indenfor dette område. Vort komplette produktprogram inkluderer alle nødvendige maskiner og hjælpemidler for en succesfuld start ud i professionel vådrens.

Vi tilbyder det komplette program fra Miele Professional af vaskemaskiner, tørretumblere og vådrenseanlæg*) med en fyldekapacitet op til 32 kg.


Ved at vælge Miele er vi sikre på, at selv de mest krævende og komplekse vaskeopgaver kan imødekommes. Det er vaskeopgaver hvor ikke-vaskbare tekstiler skal specialbehandles (professionel vådrens), eller hvor der skal sikres den højest opnåelige vaskehygiejne efter særlige listede vaskemetoder (eks. RKI, VAH) og hvor der kræves præcis styring af temperaturer, vandniveauer, tromlebevægelser og tider.


Og hvor maskinerne istedet skal anvendes til mere klassiske, simple vaskeprocesser, ja der nyder man så godt af de mange andre fordele såsom mindre slitage på tøj pga. Softcare tromlen, vand- og energibesparelse foruden den pålidelighed og uopslidelighed som Miele er kendt for. 


Maskinerne udstyrer vi med allernyeste teknologi indenfor venturibaserede doseringssystemer og hjælpemidler fra BÜFA. Programmeringen foretager vi hos kunden tilpasset dennes ønsker og vores/Mieles anbefalinger.

Kapacitet: 7 - 32 kg   ( fyldeforhold, vask: 1:10, tør: 1:25 )


G-Faktor: 400 - 542


Opvarmningsform: elektrisk, damp (indirekte og direkte),
gas, hedtvand

Første vådrenseinstallation, Rekord Rens Slagelse 1996

I 2017 gik vi over til at anvende venturibaserede doseringsanlæg istedet for de klassiske peristal-tiske slangepumper.


Fordelene ved de venturibaserede doseringsanlæg er, at doserings-mængden forbliver konstant uanset anlæggets brugstid, og at der ikke jævnlig skal skiftes slanger.


Dette sikrer en konstant høj vaskekvalitet og minimale vedligeholdelsesudgifter.

Automation. Nøglen til fejlfri vask og sikker indtjening


Indenfor professionel vådrens er den rette kemi, i korrekte mængde og på det rigtige tidspunkt i processen altafgørende. Men samme præcision kan også give mange fordele ved almindelige vaskeopgaver. Her sparer det tid, kemi, vand, strøm og giver tilmed renere tøj. Et automatisk sæbedoseringsanlæg integreret med maskinens intelligens kan tilpasse mængden af sæbe efter maskinens fyldninggrad og dosere de enkelte vaskeaktive komponenter, dér i processen, hvor de har den største virkning, og således, at de ikke modvirker hinandens effektivitet.